Projectes


IL·LUSTRACIONS CAMPANYA ESCOLAR MARTORELLES 2018 - 2019

 Petit projecte d'il·lustracions per promocionar la campanya de Preinscripció Escolar 18/19 de Martorelles.

CARTELL FESTA MAJOR MARTORELLES 2016 Aquest és un projecte realitzat l'estiu del 2016. És tracta del disseny i maquetació del cartel de Festa Major de Martorelles.  
Presentació del projecte

La presentació del projecte es va dur a terme a la Masia de Can Carrancà, acompanyada del Alcalde del poble Marc Candela i del Regidor de Cultura Gerard Magrinyà. Van venir la televisó de la comarca i els diaris pròxims del poble.CARTELL FESTA MAJOR MARTORELLES 2014


Pàgines de la notícia:


http://www.martorelles.cat/actualitat/noticies/la-festa-major-2014-ja-te-imatge-guanyadora

http://www.martorelles.cat/actualitat/noticies/martorelles-presenta-el-cartell-i-el-programa-de-festa-major

http://www.martorelles.cat/actualitat/noticies/tota-la-informacio-sobre-la-festa-major-2014

http://en.calameo.com/books/00364156369faa4a6e1be

http://en.calameo.com/books/0036874610835a457a5c5

http://www.digitalvalles.cat/index.php/noticies/cultura/1369-el-rebost-solidari-els-gots-de-la-festa-i-la-figura-de-l-speaker-novetats-de-la-festa-major-de-martorelles-2014

El projecte
 Aquest és el meu primer projecte. És un projecte realitzat la primavera i l'estiu del 2014. És tracta del disseny i maquetació del cartell de la Festa Major de Martorelles.
En el cartell hi trobem una gan diversitat de personatges d'edadts diferents. També consta de la composició de diversos elements significatius del poble, com la font del fanalet de llum i el capgròs del Bobmer. Tots els personatges disfruten i gaudeixen de la festa de l'escuma. No ens oblidem de dos personatges presents a tots els pobles: el gat i el ratolí.Personatges de la maquetació


Tots aquests dibuixos són els què podem trobar dins el programa de maquetació. Veurem que els protagonistes que hi aparèixen són els personatges del cartell. Aquests realitzen alguna activitat relacionada amb la Festa Major.


                         
 Baixada de carretons de festa major
 
 Correfoc de Festa Major
 Matí de caça de Festa Major
 
Esport i bàsquet a la Festa Major
 
Esport i futbol a la Festa Major

 
L'excurcionista Albert a la Festa Major
Festa de l'escuma de Festa Major

 
Gincama de Festa Major

 
Els llaminaires de la paradeta de la Festa Major

 
Nit d'havaneres de Festa Major

 
La xocolatada de Festa Major
 Concert jove de Festa Major 
Presentació del projecte

La presentació del projecte es va dur a terme a la Masia de Can Carrancà, allà vaig estar acompanyada del Regidor de Cultura Marc Candela. Van venir la televisó de la comarca i els diaris pròxims del poble.

Aquest és el tríptic final amb totes les activitats que es van realitzar a la Festa Major de Martorelles 2014 acompanyades de totes les il·lustracions anteriors.

                                     

A més a més del cartell i el tríptic de la Festa Major, també es van realitzar gots amb el dibuix de la Masia de Can Carrancà i el capgrós del bomber amb els colors de les dues colles del poble: verd i tronja. Tots aquests gots és van vendre al llarg de la festa per 1'50€ per a una causa solidària.

No hay comentarios:

Publicar un comentario